About

Sociale Bazen


Na een uitgebreide verbouwing kunnen we wel zeggen dat wij knettertrots zijn op onze Social Bar, waar de deuren altijd open staan voor de hele gemeenschap! Samen borrelen, feesten, elkaar uitdagen, herinneringen maken en delen. Achter de schermen werkt ook een bond gezelschap samen om deze gedeelde passie na te streven.

Drie verschillende type ondernemers én levensgenieters die elkaar goed aanvullen en versterken. Het team van Elsom is de verbindende factor tussen de diversiteit in doelgroepen en het programma-aanbod. Wij stellen de grondleggers graag aan je voor:

 

Jan

De jongste van de drie. Heeft van socializen zijn beroep gemaakt. Praatje maken, pilske tappen, kaartje leggen; ons Jan is geboren gastheer. Voor al je moeilijke wijnvragen moet je óók bij hem zijn.

Thijs

Als chef inkoop misschien wel de belangrijkste van het stel. Want wat als het bier op is? Je vindt ’m tussen de fusten, achter de bar of in de keuken. Goudgeel en krokant bruin is zijn jargon. 

Nick

New kid on the block, sociale kantoorbaas en man achter de schermen. Nick zet de lijnen uit en houdt de vaart in, maar tapt ook met liefde een biertje tijdens het buurten. Nick zet de lijnen uit en houdt de vaart er in.

JOIN THE CLUB

Ge heurt erbij. En gij ok, trouwens! Kom bij de club en spread the love in Reusel.